Doorgaan naar hoofdcontent

De Wilde Vrouw

 


Wanneer de Wilde Vrouw verschijnt, herinnert ze je aan de essentie van authenticiteit en vrijheid. Ontdaan van alle sociale beperkingen en culturele conformiteit, houdt de Wilde Vrouw een spiegel voor aan je essentiële zelf - de ware essentie van wie je bent en wie je zou moeten worden. Ze herinnert ons aan het heldere licht in ieder van ons, dat wordt gedimd door de beperkingen die ons worden opgelegd door de verwachtingen van de samenleving. Ze herinnert ons eraan om volledig aanwezig te zijn in het leven, we moeten ons licht helder laten schijnen, ongeacht de gevolgen die we menen te zien.

DE UITNODIGING: De Wilde Vrouw nodigt je uit om goed te laten zien wie je bent en te weten dat je ware zelf wordt opgeroepen om zich bezig te houden met de wereld om je heen. Dit is het symbool dat je lang gekoesterde droom wortel begint te schieten en dat je dat moet laten zien. Je authentieke zelf past niet in een doos; het heeft de vrijheid nodig om te schitteren. Echte bevrijding komt voort uit vertrouwen in de stroom van het leven - in het besef dat, net zoals een rivier zijn oevers nodig heeft om erdoorheen te stromen, jij ook grenzen nodig hebt voor je denken en gedrag. Dit is de tijd om te vereenvoudigen, om opmerkzaam te zijn en om verbinding te maken met je innerlijke licht. Het is tijd om moed te hebben en in het licht te stappen. 

De Wilde Vrouw zegt: "Schijn helder, dans uitbundig, wees jezelf en laat de Grote Geest beslissen wat er gaat gebeuren." Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

Reacties

Populaire scribble

Gepasseerd

Stille zaterdag, ergens op de A1. Ergens voor ons gaat iets mis. Eerst veel remlichten, dan stofwolken opstuivend zand vanuit de berm en tot slot gaan er alarmlichten aan. Als wij passeren staan de auto's die het zagen gebeuren er al omheen. Eén voertuig staat met de motorkap recht tegen de vangrail, een tweede wijst nog naar voren maar zit ook onder het zand. De blikschade lijkt gelukkig mee te vallen. Achter ons begint het verkeer nu echt vaart te minderen, daar gaat vast een file ontstaan. We bellen direct 112. Ambulancedienst. "Er is een ongeluk gebeurd op de A1. Hectometerpaaltje 41,0 links." "Tussen Amersfoort en Amsterdam?" "Klopt. Het lijkt een noodstop, mogelijk zitten er mensen klem." "U weet het niet zeker?" "Nee, ik ben een passant. Ik heb niet gezien wat er precies is gebeurd." "Oh, en u dacht: ik ben onderweg, ik rij maar gewoon door?" ... "Nou, er stonden al vier auto's omheen..."